Suosittuja MMORPG-pelejä


MMORPG- eli Massively multiplayer online role-playing games-pelit ovat usean samanaikaisen pelaajan rooli- ja seikkailupelejä. Näissä peleissä pelaajat ottelevat joko toisiaan vastaan tai vaihtoehtoisesti yhteistä vihollista vastaan yhdessä. MMORPG-pelit vaativat pelaajalta nopeutta ja hyvää harkintakykyä sekä tarvittaessa hyvää yhteistyökykyä muiden pelaajien kanssa.

Eräs suosittu MMORPG-peli on Allegiance. Sen ilmaista versiota voi pelata Freeallegiance.org:n sivulla. Tämä peli sijoittuu avaruuteen ja on näin ollen samalla monen pelaajan Scifi-peli. Allegiance on julkaistu vuonna 2000, ja se on edelleen varsin suosittu peli.

Lisää suosittuja pelejä löytyy myös sivustolta Big Point, jossa on erikseen mainittu kolme suosittua peliä Drankesang Online, Pirate Storm: Death of Glory ja War of Titans. Drankesang on fantasiapeli, jossa pelaajat seikkailevat mielikuvituksellisten olentojen kanssa. Pirate Storm puolestaan on vauhdikas merirosvopeli ja War of Titans perinteinen taistelupeli.

MMORPG-pelit ovat kiehtovia ja haasteellisia, sekä pelaajien että pelin kehittäjien näkökulmasta. Parhaimmillaan tämä peli on kuin virtuaalitodellisuus, jossa eläydytään oman roolihahmon pelaamiseen ja pelin mielikuvitusmaailma yhdistyy pelaajan omaan maailmaan. Tämä saattaa hyvinkin olla näiden pelien kehityssuunta tulevaisuudessa.